fbpx

Hvad er Lash Extensions?

Lash extensions er en forlængelse af dine egne naturlige vipper.

Du får mere længde, fylde, farve og kurve i dine vipper. De laves som du ønsker og alt efter hvad dine egne vipper kan bære. Jeg guider dig til det optimale look. 

Hvordan fungere det?

Lash extensions er en meget behagelig behandlingen og mange tager en nap, for herefter at vågne op med de smukkeste vipper.

Du ligger med lukket øjne, mens din vippe teknikker én for én sætter extensions på dine egne naturhår.

Det er slut med mascara og vippebukker! 

Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. Vi er alle certificerede Lash Stylister fra Lash Bar Academy, et af verdens førende akademier dedikeret til uddannelse i vippeteknik.

Du kan booke en gratis konsultation via lauraroerdam@gmail.com, hvis du er i tvivl om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil ekstra guides inden bookning.

Proceduren

Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.

Der er mange forskellige typer, kurver, længder fra 5mm – 15mm, samt forskellige tykkelser.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.

KLASSISK Teknik: Én for én sættes en enkelt lash extension på hver af dine egne naturlige vipper.

VOLUME Teknik: Der påsættes to eller flere ultrafine lash extensions pr. naturvipper, de er ekstremt fjerlette og meget fleksible, og kan vi kan dermed give max volume og tæthed, uden at belaste dine naturlige vipper. Denne teknik er også ideel til mere skrøbelige/sparsomme vipper, for at få en smukkere og tydligere look.

Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limene indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så extensionsne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet.

Limen jeg benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt.

Påsætningen tager ca 2 1/2 timer for klassisk 1:1 påsætning.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt. For at opnå den bedste holdbahed, anbefaler jeg, at du følger min aftercare guide.

De fleste har behov for en large opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvordan lang tid der går mellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger mellem, andre 4 uger.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med opløsningsgel.

NB fjern aldrig selv dine extensions.